Uslovi korišćenja i kolačići

Politika privatnosti

1. Uvod

Dobrodošli na eksperimenta.com. Vaša privatnost i zaštita podataka su nam od najvećeg značaja. Ova politika privatnosti objašnjava koje podatke prikupljamo, kako ih koristimo i štitimo.

2. Prikupljanje i korišćenje podataka

Prikupljamo samo neophodne lične podatke koji su potrebni za funkcionisanje naših usluga. Ovo uključuje, ali nije ograničeno na, ime, adresu e-pošte i kontakt broj. Koristimo ove podatke isključivo za pružanje naših usluga, komunikaciju s vama, i unapređenje našeg sajta.

3. Deljenje podataka

Vaši lični podaci se neće deliti, prodati ili iznajmljivati trećim licima bez vašeg izričitog pristanka, osim u slučajevima kada je to zakonom zahtevano.

4. Sigurnost

Preduzimamo sve potrebne tehničke i organizacione mere za zaštitu vaših podataka od neovlašćenog pristupa i zloupotrebe.

5. Prava korisnika

Imate pravo da zatražite pristup svojim ličnim podacima, kao i njihovu ispravku ili brisanje. Takođe, možete se u svakom trenutku usprotiviti obradi vaših podataka.

6. Promene politike

Zadržavamo pravo da povremeno ažuriramo ovu politiku privatnosti. O svakoj promeni ćete biti obavešteni na našem sajtu.

Korišćenje kolačića

1. Šta su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se čuvaju na vašem uređaju prilikom posete našeg sajta. Oni pomažu u poboljšanju vašeg iskustva na sajtu i omogućavaju određene funkcije.

2. Kako koristimo kolačiće?

Koristimo kolačiće da zapamtimo vaše postavke, prikupljamo statistike o korišćenju sajta i prilagođavamo sadržaj prema vašim interesima.

3. Vaša kontrola nad kolačićima

Možete kontrolisati i/ili brisati kolačiće po želji. Za informacije o tome kako to uraditi, posetite aboutcookies.org. Imajte na umu da ukoliko izbrišete kolačiće, neke funkcije našeg sajta možda neće raditi ispravno.

4. Pristanak

Koristeći naš sajt, slažete se sa našom upotrebom kolačića u skladu sa ovom politikom korišćenja kolačića.